Verder naar bericht

Biografie

Opleiding

Irmelijn volgde na de MAF jongeren de opstapcursus van de dansacademie (Tilburg). Ze is onlangs afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting musicaltheater. Ze kreeg onder andere lessen van Tim Van der Straeten, Laurie van Iersel, Florian Boutonnier en Jack Breikers.

Theater

Tijdens haar studie heeft Irmelijn in verschillende FHK-voorstellingen gespeeld zoals Let me be your star, How to succeed in business without really trying, Elektra, ‘R’evolution, De Jodenverraadsters en The Addams Family. Daarnaast zong ze als sopraan in het ‘Say no More’ koor. In haar laatste studiejaar heeft Irmelijn in de komische musical Vamos! gespeeld. Na haar studie is ze in de musical Soldaat van Oranje begonnen als ensemble met understudy Charlotte en hofdame Tessa. Daarna begon Irmelijn met de repetities voor de musical Zodiac maar helaas ging deze voorstelling failliet.

Naast het theaterwerk is Irmelijn ook op de televisie te zien. Ze speelt in meerdere TV commercials en is in verschillende commerciële campagnes te zien.